Volvo kinderauto

Enig resultaat

Volvo Kinderauto

Ben jij op zoek naar een stijlvolle en robuuste Volvo kinderauto? Dan zit je bij KinderAccuAuto.nl goed. De Volvo is gemaakt met oog voor details. Mede hierdoor en de licentie van Volvo komen de originele logo’s overeen. En lijkt de kinderauto dus goed op de grote uitvoering van Volvo.

Plaats je jouw bestelling voor 15:00? Dan rijdt de volgende werkdag de kinderauto rond bij jouw in huis!

Aanbieding
5.00 van 5
375,00 incl. btw

✓ Grote Rubberen Banden ✓ BlueTooth+USB+SD+MP3 aansluiting ✓ FM Radio ✓ Lederen Stoel ✓ Voor kinderen 1-6 jaar ✓ Licentie auto


Veiligheid Volvo kinderauto, hoe zit dat?

De Volvo kinderauto is uitgerust met een soft start. Om de veiligheid te garanderen start de auto langzaam op. Daarna wordt de snelheid met geleidelijke opgebouwd. Gaat het de auto te snel? Zodra het pedaal niet meer ingetrapt is, neemt de snelheid af en remt de auto. Bij de bestelling krijg je er ook een 2.4ghz afstandbediening bijgeleverd. Daarmee kan je als ouder een eventuele noodstop maken. Daarnaast de snelheid verminderen of meer gas bij geven. Maar ook kan de ouder zelf van afstand de kinderauto besturen. In alle kinderauto's zitten veiligheidsgordels. Daardoor kan je kind veilig in de kinderauto plaats nemen. En ten slotte met veel plezier kan rijden.

12 volt accu, wat houdt het in?

De Volvo is voorzien van een 12 volt accu. Maar wat zegt dat nu precies? Wij leggen het uit. Door de 12 volt accu kan de kinderauto op verschillende snelheden rijden. Daarnaast is de kracht hoger dan bijvoorbeeld een 6 volt accu. Hierdoor gaat de accu langer mee en kan de accu het aanzienlijk langer volhouden. Vooral als het om rij tijd gaat. Over gras en onverharde wegen rijden gaat prima, met de krachtige 12 volt accu. Daardoor kan er zonder problemen worden rond gereden.

Design van de kinderauto

De kinderauto heeft een robuust en stijlvol uiterlijk. Dit door de kleinste details terug te laten komen. Zoals te zien is in de kinderauto, die identiek zijn aan de grote versie van Volvo. De achterkant, voorkant, velgen en lampen, aan alles is gedacht. De kinderauto's zijn ook allemaal voorzien van een licentie van Volvo.

Levering en levertijd van de Volvo kinderauto

KinderAccuAuto.nl heeft een ruime voorraad elektrische kinderauto's in het assortiment. Leveringen in Nederland en België brengen wij geen verzendkosten voor in rekening. Plaats je voor 15:00 uur jouw bestelling. Dan zal de kinderauto de volgende dag bij jou rond rijden. Dit geldt voor alle adressen in Nederland en België. Alle pakketten worden door PostNL of DHL Express bezorgt. Als het pakket bij één van de postbedrijven is aangemeld, kun je jouw pakket volgen.

Betalingsvoorwaarden

Bij het afrekenen zal de betaling van de kinderauto meteen voldaan moeten worden. Als de bestelling voor 15:00 is afgerond. Zal de kinderauto dezelfde dag nog worden verzonden. Bij KinderAccuAuto.nl zijn er verschillende betaal mogelijkheden: IDEAL, Visa, Maestro, MasterCard maar ook KBC, Bancontact/Mistercash en Sofortbanking.

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Zodat wij je verder kunnen helpen met eventuele vragen of advies.