Range Rover Evoque kinderauto

Toont alle 2 resultaten

Range Rover Evoque kinderauto

Op zoek naar stijlvolle Range Rover Evoque kinderauto? Dan zit er bij elektrische-kinderauto.nl iets voor jou bij! Alle varianten van de kinderauto zijn voorzien van kleine details, licentie en originele logo’s. Evenals een echte Land Rover super stoer of heel stijlvol zoals de Range Rover. Door middel van deze aspecten komen de elektrische kinderauto’s overeen met een grote Range Rover. Door het verschillende aanbod van de kinder auto is er voor iedereen wat te verkrijgen. Voor 15:00 besteld? De volgende werkdag rijdt de kinder auto rond in jouw huis!

Aanbieding
5.00 van 5
Oorspronkelijke prijs was: 249,00.Huidige prijs is: 226,00. incl. btw

✓ Afstandsbediening ✓ Rubber EVA-Banden ✓ MP3+USB+SDcard+Bluetooth ✓ 3 snelheden ✓ Voor kinderen 1-6 jaar ✓ Licentie auto

Aanbieding
5.00 van 5
Oorspronkelijke prijs was: 299,00.Huidige prijs is: 246,00. incl. btw

✓ Afstandsbediening ✓ Rubber EVA-Banden ✓ MP3 + USB + SDcard + Bluetooth + FM Radio ✓ 3 snelheden ✓ Voor kinderen 1-6 ✓ Licentie auto


Hoe zit het met de veiligheid van de Range Rover evoque kinderauto?

Alle varianten van de Range Rover evoque kinderauto zijn voorzien van een ingebouwde soft start. De kinder auto start door de soft start langzaam met rijden. Vervolgens wordt de snelheid langzaam opgebouwd. Dit voorkomt schokken tijdens het opstarten van de kinder auto. De auto gaat te snel, wat nu? De auto remt af zodra het pedaal lost wordt gelaten. Bij de bestelling krijg je er ook 2.4ghz afstandbediening bij geleverd. Daarmee kan de ouder vanaf afstand een eventuele noodstop maken. Daarnaast veranderen van de snelheid. Maar de ouder kan dan de kinder auto zelf ook besturen. In alle kinderauto's zitten veiligheidsgordels. Daardoor kan je kind veilig in de kinder auto plaats nemen. Daarnaast ook met veel plezier kan rijden!

Wat is het verschil tussen een Range Rover en Land Rover?

De Land Rover is in 1948 ontworpen. De auto is gemaakt om eigenlijk alles mee te kunnen doen, daarnaast ook om taken van de tractor over te nemen. In de jaren '70 is de Range Rover op de markt gekomen. Het was het eerste luxe model wat Land Rover uitbracht en daarom ook onder de naam Range Rover. Deze auto had een betere ligging op de weg en daarnaast een stijlvol interieur. Uiteindelijk zijn er meerdere varianten van de Range Rover uitgebracht.

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Zodat wij je verder kunnen helpen met de keuze voor een Range Rover kinderauto.