Mercedes G63 6x6 kinderauto

Enig resultaat

Mercedes G63 6×6 kinderauto

Op zoek naar een grote, stoere, robuuste kinderauto? Dan is de Mercedes G63 6×6 kinderauto iets voor jou. Deze is verkrijgbaar bij Elektrische-kinderauto.nl. De Mercedes kinderauto is voorzien van kleine details, licentie en originele logo’s. Evenals een echte Mercedes super stoer en robuust. Door middel van deze aspecten komt de elektrische kinderauto overeen met een grote Mercedes. Door het verschillende aanbod van kinderauto’s is er voor iedereen wat te verkrijgen. Benieuwd naar het verschil in de accu? Wij leggen het voor je uit: De kinderauto’s zijn allemaal voorzien van één of twee accu’s van 12 volt. Sommige creëren dus een geheel van 24 volt en andere 12 volt. Daardoor ligt de snelheid en kracht hoger dan bij een 6 volt accu. Over gras en onverharde wegen rijden gaat goed met de krachtige 12V accu. Daardoor kan er zonder problemen worden rond gereden. Voor 15:00 besteld? De volgende werkdag rijdt de kinderauto rond in jouw huis!

Aanbieding
Oorspronkelijke prijs was: 535,00.Huidige prijs is: 425,00. incl. btw

✓ Slow Start ✓ Afstandsbediening ✓ MP4-scherm ✓ 6 wielen ✓ Voor kinderen 1-7 jaar ✓ Licentie auto


Het design van de Mercedes kinderauto

Mercedes gaat voor een uniek en innovatief uiterlijk. Dit komt terug in alle varianten van de kinderauto, die evenals uniek en innovatief zijn. Op de kleinste details is gelet om dit terug te laten komen. Bij het type 300S bijvoorbeeld, de voorkanten zijn identiek aan elkaar. Maar onder andere ook bij de GT 4 komen de kleuren zo overeen. Evenals de strepen die op dezelfde plek zitten. Bij de G63 6x6 zie je de 6 wielen allemaal terug in de kinderauto. Alle Mercedes kinderauto's zijn voorzien van een licentie.

Hoe zit het met de veiligheid van de Mercedes kinderauto?

Alle Mercedes kinderauto's zijn voorzien van een ingebouwde soft start. De kinderauto start door de soft start langzaam met rijden. Vervolgens wordt de snelheid langzaam opgebouwd. Dit voorkomt schokken tijdens het opstarten van de kinderauto. De auto gaat te snel, wat nu? De auto remt af zodra het pedaal lost wordt gelaten. Bij de bestelling krijg je er ook 2.4ghz afstandbediening bij geleverd. Daarmee kan de ouder vanaf afstand een eventuele noodstop maken. Daarnaast veranderen van de snelheid. Maar de ouder kan dan de auto zelf ook besturen. In alle kinderauto's zitten veiligheidsgordels. Daardoor kan je kind veilig in de auto plaats nemen. Daarnaast ook met veel plezier kan rijden.

Levering en levertijd

Elektrische-kinderauto.nl heeft een ruime voorraad elektrische kinderauto's in het assortiment. De kinderauto kan door heel Europa worden geleverd. Leveringen in Nederland en België brengen wij geen verzendkosten in rekening. Plaats je voor 15:00 uur jouw bestelling. Dan zal de Mercedes kinderauto de volgende dag bij jou rond rijden. Dit geldt voor alle adressen in Nederland en België. Alle pakketten gaan met PostNL en DHL Express mee. Zodra het pakket bij één van de postbedrijven is aangemeld, kun je jouw pakket volgen. Door middel van de Track & Trace code die je dan inmiddels ontvangen hebt. Heb je vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Zodat wij je verder kunnen helpen