Volvo XC90 kinderauto

Enig resultaat

Volvo XC90 Kinderauto
Deze  Volvo XC90 kinderauto is onder licentie gemaakt van Volvo. Daardoor zijn de kleinste details en specificaties identiek aan de grote originele Volvo. De Volvo XC90 speelgoedauto is uitgerust met vering, voor en achter verlichting en voorzien van echt te openen deuren en motorkap, rubberen banden, contactsleutels en lederen zitting.

De Volvo elektrische kinderauto komt langzaam op gang. Door middel van de  slow/soft start. Dit is ook een automatische snelheidsregelaar en beschikt over snelheden van ongeveer 2 km tot ca. 6 km. Dit kan jezelf instellen als ouder,  door middel van de 2.4 GHz. afstandsbediening. Lees meer over veiligheid onder aan de pagina. Het dashboard beschikt over verlichting en een muziek systeem welke is voorzien van een radio, bluetooth ontvangst, USB aansluiting, SD-card reader en MP3-aansluiting!

Aanbieding
5.00 van 5
Oorspronkelijke prijs was: 399,00.Huidige prijs is: 375,00. incl. btw

✓ Grote Rubberen Banden ✓ BlueTooth+USB+SD+MP3 aansluiting ✓ FM Radio ✓ Lederen Stoel ✓ Voor kinderen 1-6 jaar ✓ Licentie auto


12 volt accu, wat houdt het in?

De Volvo is voorzien van een 12 volt accu. Maar wat zegt dat nu precies? Wij leggen het uit. Door de 12 volt accu kan de kinderauto op verschillende snelheden rijden. Daarnaast is de kracht hoger dan bijvoorbeeld een 6 volt accu. Hierdoor gaat de accu langer mee en kan de accu het aanzienlijk langer volhouden. Vooral als het om rij tijd gaat. Over gras en onverharde wegen rijden gaat prima, met de krachtige 12 volt accu. Daardoor kan er zonder problemen worden rond gereden.

Design van de kinderauto

De kinderauto heeft een robuust en stijlvol uiterlijk. Door middel van de kleinste details terug te laten komen is de auto erg stijlvol. De achterkant, voorkant, velgen en lampen, aan alles is gedacht. Deze aspecten zijn identiek aan de grote versie van Volvo. Dit model auto is ook voorzien van een licentie van Volvo.

Veiligheid Volvo kinderauto, hoe zit dat?

De Volvo kinderauto is uitgerust met een soft start. Om de veiligheid te garanderen start de auto langzaam op. Daarna wordt de snelheid met geleidelijke opgebouwd. Gaat het de auto te snel? Zodra het pedaal niet meer ingetrapt is, neemt de snelheid af en remt de auto. Bij de bestelling krijg je er ook een 2.4ghz afstandbediening bijgeleverd. Daarmee kan je als ouder een eventuele noodstop maken. Daarnaast de snelheid verminderen of meer gas bij geven. Maar ook kan de ouder zelf van afstand de kinderauto besturen. In alle kinderauto's zitten veiligheidsgordels. Daardoor kan je kind veilig in de kinderauto plaats nemen. En ten slotte met veel plezier kan rijden.

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Zodat wij je verder kunnen helpen met eventuele vragen of advies.