Bentley kinderauto

Bentley kinderauto

Ben je aan het zoeken naar een snelle en stoere Bentley kinderauto? Dan ben je bij KinderAccuAuto.nl de goede plek. Ieder model en variant van de Bentley kinderauto beschikt over de kleine details, logo’s en licentie. Net zoals een echte Bentley auto, een stoere of zeer snelle auto. Door deze verschillende onderdelen van de elektrische kinderauto. Lijkt de elektrische kinderauto op een grote uitvoering van Bentley. Door het verschillende aanbod van kinderauto’s is er voor iedereen wat te verkrijgen. Voor 15:00 besteld? De volgende werkdag rijdt de kinderauto rond in jouw huis!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Veiligheid Bentley kinderauto

Alle modellen van de Bentley kinderauto voorzien van een ingebouwde soft start. De kinderauto start door de soft start langzaam met rijden. Hierdoor wordt vervolgens de snelheid langzaam opgebouwd. Zo ontstaan er geen schokken tijdens het opstarten van de kinderauto. De auto gaat te snel, wat nu? De auto remt af zodra het pedaal los wordt gelaten. Bij de bestelling van de elektrische kinderauto ontvang je een 2.4ghz afstandsbediening bij geleverd. Daarmee kan de ouder vanaf afstand een eventuele noodstop maken. Daarnaast veranderen van de snelheid. Maar de ouder kan de elektrische kinderauto ook zelf besturen. In alle kinderauto's zitten veiligheidsgordels. Daardoor kan het kind veilig plaats nemen in de elektrische kinderauto. Daarnaast kan hierdoor ook met veel plezier worden gereden.

Het design van de Bentley kinderauto

In het design zorgt Bentley voor krachtige, stijlvolle lijnen en een felle uitstraling. Dit komt terug in de elektrische kinderauto's van Bentley. Kijk naar het type Bentayga, de voorkant en andere klein details zijn identiek aan de grote uitvoering van de auto. Zoals alle kinderauto's die KinderAccuAuto.nl verkoopt heeft ook deze een licentie. Een officiële licentie van Bentley.

Levering en levertijd

KinderAccuAuto.nl heeft een ruim assortiment aan elektrische kinderauto's. De kinderauto kan door heel Europa geleverd worden. Voor leveringen in Nederland en ook in België brengen wij geen verzendkosten in rekening. Plaats je voor 15:00 uur jouw bestelling, dan ontvang je de volgende dag de elektrische kinderauto in huis. Dit geldt voor alle adressen in Nederland en in België. Verder in Europa zal de levering langer duren. Alle pakketten gaan met PostNL en DHL Express mee. Zodra het pakket bij één van de postbedrijven is aangemeld, kun je jouw pakket volgen. Het pakket kan gevolgd worden met de Track & Trace code die je dan inmiddels ontvangen hebt.

Betalingsvoorwaarden

Bij het afrekenen zal de betaling van de kinderauto meteen voldaan moeten worden. Als de bestelling voor 15:00 is afgerond. Zal de kinderauto dezelfde dag nog worden verzonden. Bij KinderAccuAuto.nl zijn er verschillende betaal mogelijkheden: IDEAL, Visa, Maestro, MasterCard maar ook KBC, Bancontact/Mistercash en Sofortbanking.

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Zodat wij je verder kunnen helpen.