Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.u krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen. Echter mag het artikel niet gebruikt zijn en in het geval van een kinderauto, motor of quad mogen deze niet gemonteerd zijn geweest. Als een kinderauto, motor of quad zijn gemonteerd en er zijn gebruikerssporen dan kunnen wij de kinderauto, motor of quad niet terugnemen.
Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te bekijken, dan kunnen wij deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retour Procedure

U kunt uw product mits deze voldoet aan bovenstaande voorwaarden retourneren naar het door ons opgegeven adres. De kosten voor het retour sturen van een artikel is voor de rekening van de klant, de kosten die gemaakt zijn om het artikel te verzenden nemen wij voor onze rekening. Let op: Zorg dat het duidelijk is dat de bestelling van u afkomstig is, zodat wij weten van die de retourzending afkomstig is.

Ruilen & retourneren gaat als volgt:

  • U stuurt ons een e-mail met uw verzoek.
  • U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw verzoek.
  • Stuur het product retour naar het door ons opgegeven adres.
  • Wij controleren uw retour.
  • Binnen 5 werkdagen, uiterlijk binnen 14 dagen storten wij uw aankoop bedrag terug, of in overleg ruilen wij het artikel om.

Aankoopbedrag terugstorten

Na controle van de retour gestuurde producten storten wij uw aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug, doorgaans binnen 5 werkdagen, uiterlijk binnen 14 dagen.

Heeft u nog een vraag?

Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via de livechat, whatsapp, telefonisch en via de mail: info@kinderaccuauto.nl