Garantie

KinderAccuAuto.nl hanteert voor de kinderauto’s, kindermotoren en kinderquads een garantermijn van 12 maanden op functionaliteit met uitzondering van slijtage gevoelige onderdelen, accu’s, opladers, breuk, schade of slijtage door gebruik.

Voorbeelden van slijtagegevoelige onderdelen zijn de tandwielen van de aandrijving(en), en de wielen.

Indien een product defect raakt en in aanmerking komt voor garantie dan verzoeken wij u om ons een gedetailleerde omschrijving per mail aan ons te versturen. Met daarbij eventuele foto’s en een video ter verduidelijking van de klacht. Na ontvangst van uw email beoordelen wij uw klacht en gaan wij in overleg met u op zoek naar een passende oplossing.

Bij ondeskundig gebruik, een montagefout en/of reparaties en dergelijke door derden zonder schriftelijke toestemming van KinderAccuAuto.nl, vervalt de garantie. Indien er sprake is van een gebrek, dat niet door ondeskundig gebruik is ontstaan, kan er aanspraak worden gedaan op deze garantie.

KinderAccuAuto.nl vervangt of repareert het product. Indien KinderAccuAuto.nl overgaat naar vervanging van het product, en het betreft een product dat niet meer op voorraad is, mag de klant een ander product uit dezelfde categorie en prijsklasse uitzoeken. De klant mag bij instemming van KinderAccuAuto.nl tegen bijbetaling kiezen voor een product van een hogere prijsklasse.

De klant kan defecte producten binnen de garantieperiode in overleg met KinderAccuAuto.nl per post opsturen of persoonlijk aanleveren. De klant kan het product na reparatie of vervanging zelf afhalen. KinderAccuAuto.nl kan eventueel in overleg het product na de reparatie of vervanging opsturen. De kosten voor het opsturen van producten na reparatie of vervanging zijn voor KinderAccuAuto.nl.

KinderAccuAuto.nl is niet aansprakelijk voor het kwijt raken van geretourneerde producten bij PostNL of overige transporteurs. Indien u kiest voor het versturen van uw product adviseren wij u dit met de `getekende post` op te sturen.