Kindermotor BMW

Toont alle 2 resultaten

Elektrische kindermotor BMW

Van een sportieve tot een stoere BMW elektrische kindermotor, verschillende uitvoeringen zijn te vinden bij Elektrische-kinderauto.nl! De BMW kindermotoren zijn voorzien van een licentie. Daardoor afgewerkt met originele logo’s en voorzien van de mooiste details. Evenals een echte BMW super stoer of juist heel sportief. Door middel van het verschillende aanbod van de kindermotoren is er voor iedereen wat te verkrijgen. Plaats je jouw bestelling voor 15:00? Dan rijdt de volgende werkdag de BMW kindermotor rond bij jouw in huis!

99,00 incl. btw

✓ 6 volt ✓ Rubberen Banden ✓ Verlichting ✓ Leder look ✓ Diverse muziek ✓ Voor kinderen 1-4 jaar ✓ Licentie auto

Aanbieding
5.00 van 5
Oorspronkelijke prijs was: 299,00.Huidige prijs is: 265,00. incl. btw

✓ 12 volt  ✓ Rubber EVA-Banden ✓ Verlichting ✓ Zijwielen ✓ Standaard ✓ Diverse muziek ✓ Voor kinderen 2-6 jaar


Design van de BMW kindermotor

BMW gaat voor een uniek, stoer en mooi uiterlijk. Door middel van de kleinste details terug te laten komen. Zoals te zien is in de kindermotor, die identiek is aan de grotere versie van de BMW motor. Aan alles is gedacht verlichting, kleur, bumper en ga zo maar door. De BMW kindermotoren zijn ook allemaal voorzien van een licentie van BMW.

Verschillende soorten accu's, wat houdt het precies in?

Over gras en onverharde wegen rijden gaat goed, met de krachtige 12 volt accu. Daardoor kan er zonder problemen worden rond gereden. Daardoor is dit ook een geschikte kindermotor voor 6 jaar. De 6 volt is daar in tegen wat minder krachtig. Maar daarom niet minder goed. Hiermee kan goed in huis worden rond gereden omdat de snelheid wat lager ligt dan bij een 12 volt accu.

Hoe zit het met de levering en levertijd van Elektrische-kinderauto.nl

Elektrische-kinderauto.nl heeft een ruime voorraad elektrische kindermotoren in het assortiment. Elektrische-kinderauto levert in alle landen in Europa. Leveringen in Nederland en België brengen wij geen verzendkosten in rekening. Plaats je voor 15:00 uur jouw bestelling. Dan zal de BMW kindermotor de volgende dag bij jou rond rijden. Dit geldt voor alle adressen in Nederland en België. Alle pakketten gaan met PostNL en DHL Express mee. Zodra het pakket bij één van de postbedrijven is aangemeld, kun je jouw pakket volgen. Door middel van de Track & Trace code die je dan inmiddels ontvangen hebt.

Betalingsvoorwaarden bij aanschaf van BMW kindermotor

Bij afrekenen zal je de betaling meteen moeten afronden van de kindermotor. Als de betaling voor 15:00 binnen is bij Elektrische-kinderauto.nl. Zal de kindermotor dezelfde dag nog verzonden. Bij Elektrische-kinderauto.nl zijn er verschillende betaal mogelijkheden beschikbaar om te gebruiken, zoals: iDEAL, Visa, KBC, Bancontact/Mistercash, MasterCard, bung, Maestro en Sofortbanking Heb je vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.