Elektrische kinderquad

Elektrische kinderquad

Op zoek naar een stoere en snelle elektrische kinderquad? Dan ben je bij Elektrische-kinderauto.nl aan het juiste adres! Door de grote wielen van krijgt de kinderquad een robuuste uitstraling en hierdoor is de quad ook nog eens heel erg stabiel. Kinderen vanaf 2 tot 6 jaar kunnen op de grote stoere kinderquad rijden. Door middel van het verschillende aantal kinderquads die Elektrische-kinderauto.nl aanbied, is er voor iedereen wat te krijgen! Ben je benieuwd naar de verschillende soorten van de accu die in de quad zit? Dan raden wij je aan om onder de producten op deze pagina verder te lezen. Hier vind je precies de uitleg over de verschillen van de accu.

Plaats je voor 15:00 uur jouw bestelling? Dan rijdt de volgende dag de stoere en snelle kinderquad bij jouw rond in huis.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Verschillende soorten accu's, wat houdt het precies in?

De elektrische kinderquad zijn allemaal voorzien van één of twee accu's van 6 volt of 12 volt. Sommige creëren dus een geheel van 6 volt, 12 volt en andere 24 volt. Maar wat is nou precies het verschil? Het verschil kan anders zijn in de kracht, snelheid en hoelang de accu mee gaat. De accu van 6 volt is een accu die 4 km per uur kan. Met deze accu kan goed rond worden gereden op een normale ondergrond. De 12 volt accu is daarin tegen wel wat krachtiger. Deze behaald snelheden van 2,4,6 km per uur. De kracht van deze accu ligt ook wat hoger. Door middel van de 12 volt accu kan er over gras en onverharde wegen worden gereden. Dit zal geen problemen geven. Wat is dan een 24 volt accu? Dit zijn 2 accu's van 12 volt, die samen meer kracht creëren.

Levering en levertijd

Elektrische-kinderauto.nl heeft een ruime voorraad kinderquads in het assortiment. De kinderquad kan door heel Europa worden geleverd. Leveringen in Nederland en België brengen wij geen verzendkosten in rekening. Plaats je voor 15:00 uur jouw bestelling. Dan zal de kinderquad de volgende dag bij jou rond rijden. Dit geldt voor alle adressen in Nederland en België. Alle pakketten gaan met PostNL en DHL Express mee. Zodra het pakket bij één van de postbedrijven is aangemeld, kun je jouw pakket volgen. Door middel van de Track & Trace code die je dan inmiddels ontvangen hebt.

Betalingsvoorwaarden bij aanschaf kinderquad

Bij afrekenen zal de betaling van de kinderquad meteen moeten worden voldaan. Als de betaling voor 15:00 gedaan is wordt kinderquad dezelfde werkdag nog verzonden. Bij Elektrische-kinderauto.nl zijn er verschillende betaal mogelijkheden beschikbaar. Zoals: IDEAL, Visa, KBC. Maar ook Bancontact/Mistercash, MasterCard, bung, Maestro en Sofortbanking.

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Zodat wij je verder kunnen helpen