Mini Cooper kinderauto

Mini Cooper

Op zoek naar een elektrische Mini Cooper kinderauto?  Een Mini Cooper Beachcomber, de stijlvolle Mini Cooper v12 of de Mini Cooper Paceman? Bij KinderAccuAuto.nl zit je dan op de goede plek. Door het oog voor detail, de licentie en de originele logo’s komt de Mini Cooper kinderauto goed overeen met de grote versie. Door het verschillende aanbod kinderauto’s is er voor iedereen wat.

Plaats je jouw bestelling voor 15:00 uur? Dan rijdt de volgende werkdag de Mini Cooper kinderauto rond bij jouw in huis!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Veiligheid Mini Cooper kinderauto, hoe zit dat?

De uitvoeringen van Mini Cooper kinderauto zijn allemaal voorzien van een ingebouwde soft start. Om de veiligheid te garanderen start de auto langzaam op. Daarna wordt de snelheid langzaam op gebouwd. Door de soft start, die in de kinderauto is ingebouwd. Deze functie voorkomt schokken tijdens het rijden. De Mini Cooper kinderauto heeft 3 verschillende snelheden, 2,4 en 6 kilometer per uur. Daarnaast kan je de snelheid van afstand aanpassen. Met hulp van de bij geleverde afstandbediening. Daarmee kan je ook een noodstop maken. Maar ook zelf de auto besturen. Om voor nog betere veiligheid te zorgen zit in alle varianten van de Mini Cooper kinderauto een veiligheidsgordel.

Design van de Mini Cooper kinderauto

Mini Cooper gaat voor een uniek, stoer en mooi uiterlijk. Door middel van de kleinste details terug te laten komen. Zoals te zien is in de kinderauto's, die identiek zijn aan de grotere versie van de Mini Cooper auto. Aan alles is gedacht. Verlichting, kleur, bumper en ga zo maar door. De Mini Cooper kinderauto's zijn ook allemaal voorzien van een licentie van Mini Cooper.

Verschillende soorten accu's, wat houdt het precies in?

De varianten van de Mini Cooper kinderauto zijn allemaal voorzien van één 12 volt accu. Hierdoor ligt de snelheid hoger van de Mini Cooper kinderauto. Daarnaast is de kracht hoger dan bijvoorbeeld een 6 volt accu. Over gras en onverharde wegen rijden gaat goed, met de krachtige 12 volt accu. Daardoor kan er zonder problemen worden rond gereden

Levering en levertijd

KinderAccuAuto.nl heeft een ruime voorraad elektrische kinderauto's in het assortiment. KinderAccuAuto.nl levert in alle landen in Europa. Leveringen in Nederland en België brengen wij geen verzendkosten in rekening. Plaats je voor 15:00 uur jouw bestelling? Dan zal de Mini Cooper kinderauto de volgende dag bij jou rond rijden. Dit geldt voor alle adressen in Nederland en België. Alle pakketten gaan met PostNL en DHL Express mee. Zodra het pakket bij één van de postbedrijven is aangemeld, kun je jouw pakket volgen. Door middel van de Track & Trace code die je dan inmiddels ontvangen hebt.

Betalingsvoorwaarden bij aanschaf van Mini Cooper kinderauto

Bij afrekenen zal je de betaling meteen moeten afronden van de kinderauto. Als de betaling voor 15:00 binnen is bij KinderAccuAuto.nl. Zal de kinderauto dezelfde dag nog verzonden worden. Bij KinderAccuAuto.nl zijn er verschillende betaalmogelijkheden beschikbaar om te gebruiken, zoals: iDEAL, Visa, KBC, Bancontact/Mistercash, MasterCard, bung, Maestro en Sofortbanking

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.