Bentley EXP12 kinderauto

Bentley EXP12 kinderauto

Deze onder licentie gemaakte Bentley EXP12 kinderauto beschikt over snelheden van ca. 2 tot ca. 6 kilometer per uur. Tevens beschikt deze over voor- en achterverlichting, een lederen zitting met 3 puntsgordel, rubberen banden en deuren die geopend kunnen worden. Verder is hij uitgerust met een 2.4 GHz. afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kunt u de snelheid instellen via de afstandsbediening en beschikt over een slow start zodat de kinderauto langzaam op gang komt (kinderen voelen dan geen schok bij het gas geven).

Voor 15:00 uur besteld? Dan rijdt de kinderauto de volgende dag bij jouw in huis.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Veiligheid Bentley EXP12 kinderauto

Alle modellen van de Bentley EXP12 kinderauto zijn voorzien van een ingebouwde soft start. De elektrische kinderauto start door de soft start langzaam met rijden. Hierdoor wordt vervolgens de snelheid langzaam opgebouwd. Zo ontstaan er geen schokken tijdens het opstarten van de kinderauto. De auto gaat te snel, wat nu? De auto remt af zodra het pedaal los wordt gelaten. Bij de bestelling van de elektrische kinderauto ontvang je een 2.4ghz afstandsbediening bij geleverd. Daarmee kan de ouder vanaf afstand een eventuele noodstop maken. Daarnaast kan de ouder via de afstandsbediening veranderen van snelheid. Maar de ouder kan de elektrische kinderauto ook zelf besturen. In alle kinderauto's zitten veiligheidsgordels. Daardoor kan het kind veilig plaats nemen in de elektrische kinderauto. Daarnaast kan hierdoor ook met veel plezier worden gereden.

Het design van de Bentley kinderauto

In het design zorgt Bentley voor krachtige, stijlvolle lijnen en een felle uitstraling. Dit komt terug in de elektrische kinderauto's van Bentley. Kijk bijvoorbeeld naar het type Bentayga, de voorkant en andere kleine details zijn identiek aan de grote uitvoering van de auto. Zoals alle kinderauto's die Elektrische-kinderauto.nl verkoopt hebben ook deze een licentie. Een officiële licentie van Bentley.

Levering en levertijd

KinderAccuAuto.nl heeft een ruim assortiment aan elektrische kinderauto's. De Bentley kinderauto kan door heel Europa geleverd worden. Voor leveringen in Nederland en ook in België brengen wij geen verzendkosten in rekening. Plaats je voor 15:00 uur jouw bestelling, dan ontvang je de volgende dag de elektrische Bentley EXP12 kinderauto in huis. Dit geldt voor alle adressen in Nederland en in België. Verder in Europa zal de levering langer duren. Alle pakketten gaan met PostNL en DHL Express mee. Zodra het pakket bij één van de postbedrijven is aangemeld, kun je jouw pakket volgen. Het pakket kan gevolgd worden met de Track & Trace code die je dan inmiddels ontvangen hebt.

Betalingsvoorwaarden

Bij het afrekenen zal de betaling van de Bentley EXP12 kinderauto meteen voldaan moeten worden. Als de bestelling voor 15:00 is afgerond, zal de kinderauto dezelfde dag nog worden verzonden. Bij KinderAccuAuto.nl zijn er verschillende betaalmogelijkheden: IDEAL, Visa, Maestro, MasterCard maar ook KBC, Bancontact/Mistercash en Sofortbanking.

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Zodat wij je verder kunnen helpen.