Mercedes Actros kinder vrachtwagen

Toont alle 3 resultaten

Mercedes Actros kinder vrachtwagen

Op zoek naar een stoere en stijlvolle Mercedes Actros kinder vrachtwagen? Die vind je in het assortiment van KinderAccuAuto.nl. Alle kinderauto’s van Mercedes zijn onder de juiste licentie’s geproduceerd. Zo hebben de kinder vrachtwagens alle originele logo’s en details. Daardoor komen de kleinste details van de Mercedes vrachtwagen overeen met de grote uitvoering. Deze kinder vrachtwagen is voorzien van onder andere openslaande deuren en een 2.4Ghz afstandsbediening.

Bestel je de kinderauto voor 15:00 op een werkdag? Dan ontvang je jouw bestelling van de Mercedes kinder vrachtwagen de volgende dag al in huis!

Aanbieding
NIEUW

Elektrische kinder vrachtwagen Mercedes

Mercedes Acros zwart kinder vrachtwagen 4WD

381,00 incl. btw

✓ Vierwielaandrijving ✓ Multimedia scherm ✓ Soft start ✓ Afstandsbediening ✓ Losse stickers ✓ Gratis levering in NL & BE ✓ Voor kinderen van 1 tot 6 ✓ Licentie vrachtauto

Aanbieding
NIEUW

Elektrische kinder vrachtwagen Mercedes

Mercedes Actros Blauw Metallic Kinder Vrachtwagen 4WD

381,00 incl. btw

✓ Vierwielaandrijving ✓ Multimedia scherm ✓ Soft start ✓ Afstandsbediening ✓ Losse stickers ✓ Gratis levering in NL & BE

Aanbieding
NIEUW

Elektrische kinder vrachtwagen Mercedes

Mercedes Actros Wit Kinder Vrachtwagen 4WD

395,00 incl. btw

✓ Vierwielaandrijving ✓ Multimedia scherm ✓ Soft start ✓ Afstandsbediening ✓ Losse stickers ✓ Gratis levering in NL & BE ✓ Voor kinderen van 1-6 jaar ✓ Licentie vrachtwagen


Hoe zit het met de veiligheid van de Mercedes Actros kinder vrachtwagen?

Alle Mercedes kinderauto's zijn voorzien van een ingebouwde soft start. De Mercedes Actros kinder vrachtwagen start door de soft start langzaam met rijden. Vervolgens wordt de snelheid langzaam opgebouwd. Dit voorkomt schokken tijdens het opstarten van de kinderauto. De Mercedes speelgoed auto gaat te snel, wat nu? De Mercedes kinder vrachtwagen remt af zodra het pedaal lost wordt gelaten. Bij de bestelling krijg je er ook een 2.4ghz afstandbediening bij geleverd. Hiermee kan de ouder vanaf afstand een eventuele noodstop maken. Ook kan de ouder veranderen van snelheid. Maar de ouder kan dan de auto zelf ook besturen. In alle kinderauto's zitten veiligheidsgordels. Daardoor kan je kind veilig in de auto plaats nemen. Daarnaast kan het kind ook met veel plezier rijden.

12 volt accu, wat houdt het in?

De kinderauto's zijn allemaal voorzien van één of twee accu's van 12 volt. Sommige creëren dus een geheel van 24 volt en andere 12 volt. Daardoor ligt de snelheid en kracht hoger dan bij een 6 volt accu. Over gras en onverharde wegen rijden gaat goed met de krachtige 12V accu. Daardoor kan er zonder problemen worden rond gereden.

Het design van de Mercedes kinderauto

Mercedes gaat voor een uniek en innovatief uiterlijk. Dit komt terug in alle varianten van de kinder auto. Deze zijn evenals uniek en innovatief. Op de kleinste details is gelet om dit terug te laten komen. Bij het type Mercedes kinder auto 300S bijvoorbeeld, de voorkanten zijn identiek aan elkaar. Maar onder andere ook bij de GT 4 komen de kleuren zo overeen. Evenals de strepen die op dezelfde plek zitten. Alle Mercedes kinderauto's zijn voorzien van een licentie.

Levering en levertijd

KinderAccuAuto.nl heeft een ruime voorraad elektrische kinderauto's in het assortiment. De Mercedes Actros kinder vrachtwagen kan door heel Europa worden geleverd. Leveringen in Nederland en België brengen wij geen verzendkosten in rekening. Plaats je voor 15:00 uur jouw bestelling? Dan zal de Mercedes Actros kinder vrachtwagen de volgende dag bij jou rond rijden. Dit geldt voor alle adressen in Nederland en België. Alle pakketten gaan met PostNL en DHL Express mee. Zodra het pakket bij één van de postbedrijven is aangemeld, kun je jouw pakket volgen. Dit door middel van de Track & Trace code die je dan inmiddels ontvangen hebt.

Betalingsvoorwaarden

Bij het afrekenen zal de betaling van de Mercedes Actros kinder vrachtwagen meteen voldaan moeten worden. Als de bestelling voor 15:00 is afgerond, zal de kinderauto dezelfde dag nog worden verzonden. Bij KinderAccuAuto.nl zijn er verschillende betaalmogelijkheden: IDEAL, Visa, Maestro, MasterCard maar ook KBC, Bancontact/Mistercash en Sofortbanking. Heb je vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Zodat wij je verder kunnen helpen.