Jeep Wrangler kinderauto

Toont alle 3 resultaten

Jeep Wrangler kinderauto

Op zoek naar een snelle en stoere Jeep Wrangler kinderauto? Dan zit er bij KinderAccuAuto.nl iets voor jou bij! Alle varianten van de Jeep kinderauto zijn voorzien van kleine details, licentie en originele logo’s. Evenals een echte auto Jeep super stoer of juist heel snel. Door middel van deze aspecten komt de elektrische kinderauto overeen met een grote Jeep. Door het verschillende aanbod van kinderauto’s is er voor iedereen wat te verkrijgen. Houd je van een stoere kinderauto zonder dak? Of ga je juist voor een stijlvolle twee personen kinderauto in het roze? Door het grote aanbod kan het allemaal!

Voor 15:00 besteld? De volgende werkdag rijdt de kinderauto rond in jouw huis!

Aanbieding
Oorspronkelijke prijs was: 375,00.Huidige prijs is: 295,00. incl. btw

✓ 2.4 G Digitale Afstandsbediening ✓ 12V ✓ MP4+USB+Bluetooth+FM radio ✓ Gratis verzending in NL en BE ✓ Voor kinderen 1-6 jaar ✓ Licentie auto

Aanbieding
Oorspronkelijke prijs was: 325,00.Huidige prijs is: 295,00. incl. btw

✓ 2.4 G Digitale Afstandsbediening ✓ 12V ✓ MP4+USB+Bluetooth+FM radio ✓ Gratis verzending in NL en BE ✓ Voor kinderen 1-6 jaar ✓ Licentie auto

Aanbieding
Oorspronkelijke prijs was: 259,00.Huidige prijs is: 220,00. incl. btw

✓ 2.4 G Digitale Afstandsbediening ✓ 12V ✓ MP3+USB+FM radio ✓ Gratis verzending in NL en BE ✓ Voor kinderen 1-5 jaar ✓ Licentie auto


Veiligheid Jeep Wrangler kinderauto

Alle Jeep kinderauto's zijn voorzien van een ingebouwde soft start. De Jeep Wrangler kinderauto start door de soft start langzaam met rijden. Vervolgens wordt de snelheid langzaam opgebouwd. Dit voorkomt schokken tijdens het opstarten van de kinderauto. De auto gaat te snel, wat nu? De auto remt af zodra het pedaal lost wordt gelaten. Bij de bestelling krijg je er ook een 2.4ghz afstandbediening bij geleverd. Daarmee kan de ouder vanaf afstand een eventuele noodstop maken. Daarnaast veranderen van de snelheid. Maar de ouder kan dan de auto zelf ook besturen. In alle kinderauto's zitten veiligheidsgordels. Daardoor kan je kind veilig in de auto plaats nemen. Daarnaast kan het kind ook met veel plezier rijden.

12 volt accu, wat houdt het in

De kinderauto's zijn allemaal voorzien van één of twee accu's van 12 volt. Sommige creëren dus een geheel van 24 volt en andere 12 volt. Daardoor ligt de snelheid en kracht hoger dan bij een 6 volt accu. Over gras en onverharde wegen rijden gaat goed met de krachtige 12V accu. Daardoor kan er zonder problemen worden rond gereden.

Het design van de Jeep Wrangler kinderauto

Jeep gaat voor een stoer en ruig uiterlijk. Dit komt terug in alle Jeep kinderauto's die evenals stoer en ruig zijn. Op de kleinste details is gelet om dit terug te laten komen. Alle Jeep kinderauto's zijn voorzien van een licentie.

Levering en levertijd

KinderAccuAuto.nl heeft een ruime voorraad elektrische kinderauto's in het assortiment. De Jeep Wrangler kinderauto kan door heel Europa worden geleverd. Leveringen in Nederland en België brengen wij geen verzendkosten in rekening. Plaats je voor 15:00 uur jouw bestelling? Dan zal de Jeep Wrangler kinderauto de volgende dag bij jou rond rijden. Dit geldt voor alle adressen in Nederland en België. Alle pakketten gaan met PostNL en DHL Express mee. Zodra het pakket bij één van de postbedrijven is aangemeld, kun je jouw pakket volgen. Door middel van de Track & Trace code die je dan inmiddels ontvangen hebt.

Betalingsvoorwaarden

Bij het afrekenen zal de betaling van de kinderauto meteen voldaan moeten worden. Als de bestelling voor 15:00 is afgerond, zal de Jeep Wrangler kinderauto dezelfde dag nog worden verzonden. Bij KinderAccuAuto.nl zijn er verschillende betaalmogelijkheden: IDEAL, Visa, Maestro, MasterCard maar ook KBC, Bancontact/Mistercash en Sofortbanking.

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Zodat wij je verder kunnen helpen.