Maserati Gran Turismo kinderauto

Maserati Gran Turismo kinderauto

Op zoek naar een super sportieve en stoere elektrische kinderauto Maserati Gran Turismo? Dan ben je bij KinderAccuAuto.nl aan het juiste adres. De Maserati Gran Turismo is voorzien van een licentie, originele’s logo en de kleinste details zijn toegepast, hierdoor rijdt jouw kind net in een echte Maserati Gran Turismo.

Voor 15:00 besteld? Dan rijdt jouw kind de volgende dag al rond in een echte elektrische kinderauto Maserati Gran Turismo!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Veiligheid, hoe zit dat?

De Maserati Gran Turismo elektrische kinderauto is uitgerust met een soft start, hierdoor begint de auto langzaam met rijden en zal de snelheid rustig worden opgebouwd. Gaat het te snel? Na het loslaten van het pedaal zal de Maserati Gran Turismo meteen geremd worden. Bij de elektrische kinderauto Maserati Gran Turismo wordt een 2.4ghz afstandsbediening geleverd hier mee kan een noodstop worden gemaakt, de snelheid worden aangepast en vanaf afstand worden gestuurd. Uiteraard zit er ook een veiligheidsgordel in de Maserati Gran Turismo elektrische kinderauto, zodat je kind veilig achter het stuur zit. Levering en levertijd Elektrische-kinderauto.nl heeft een ruime voorraad elektrische kinderauto's. De Maserati Gran Turismo kan worden geleverd door heel Europa, voor levering in Nederland en België brengen wij geen verzendkosten in rekening. Plaats je voor 15:00 uur dan rijdt de volgende werkdag de elektrische kinderauto Maserati Gran Turismo rond bij jou in huis. Dit geldt voor alle adressen in Nederland in België. Heb je vragen of advies nodig over de elektrische kinderauto Maserati Gran Turismo? Neem dan gerust contact met ons op.