Fiat 500 kinderauto

Fiat 500 kinderauto

Op zoek naar een tijdloze Fiat 500 kinderauto? Dan ben je bij elektrische-kinderauto.nl aan het juiste adres. De Fiat 500 auto’s zijn evenals voorzien van een licentie en originele’s logo. Maar ook zijn de kleinste details toegepast. De kinder accu auto is verkrijgbaar in de kleur roze en blauw! Zo is er voor iedereen wat te kiezen. Hierdoor rijdt jouw kind net in een echte Fiat 500 accu auto. Voor 15:00 besteld? Rijdt jouw kind de volgende dag al rond in een echte trendy kinderauto!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Veiligheid van de elektrische kinderauto, hoe zit dat?

De Fiat 500 kinderautois uitgerust met een soft start. Om de veiligheid te garanderen start de auto langzaam op. Daarna wordt de snelheid rustig opgebouwd. Gaat het de auto te snel? Zodra het pedaal niet meer ingetrapt is, neemt de snelheid af en remt de auto. Bij de bestelling krijg je er ook een 2.4ghz afstandbediening bijgeleverd. Daarmee kan je als ouder een eventuele noodstop maken. Daarnaast veranderen van de snelheid. Maar ook kan de ouder zelf van afstand de kinderauto besturen. In alle kinderauto's zitten veiligheidsgordels. Daardoor kan je kind veilig in de Fiat 500 kinderauto plaats nemen. En ten slotte met veel plezier kan rijden.

12 volt accu, wat houdt het in?

De Fiat 500 kinderauto is voorzien van een dubbele accu die samen 12 volt creëren. Hierdoor ligt de snelheid en de kracht hoger van de elektrische kinderauto. Door de krachtige accu kan de kinderauto op meerdere snelheden rijden. Over gras en onverharde wegen rijden gaat gaat goed met deze krachtige accu. Daardoor kan er zonder problemen worden rond gereden.

Het design van de Fiat 500 kinderauto

De Fiat 500 kinderauto lijkt identiek op de echte grote Fiat 500. De logo's, koplampen, achterlampen, bumper en zelfs de uitlaat komt allemaal overeen met elkaar. Daarnaast is er een variant met identiek dezelfde kleur als de echte Fiat 500. Dus heb jij een echte grote Fiat 500 thuis? En wil je jouw kind in dezelfde kinder accu auto laten rijden. Dan is dit wat je zoekt!

Naast het mooie design van de Fiat 500 kinderauto krijg je er ook een aantal materialen bij voor optimaal gebruik. Zoals de oplader, de afstandsbediening, handleiding en een MP3 kabel.

Levering en levertijd

KinderAccuAuto.nl heeft een ruime voorraad elektrische kinderauto's. KinderAccuAuto.nl levert in alle landen in Europa. Voor leveringen in Nederland en België brengen wij geen verzendkosten in rekening. Plaats je voor 15:00 uur de bestelling. Dan rijdt de volgende werkdag de Fiat 500 kinderauto rond bij jou in huis. Dit geldt voor alle adressen in Nederland in België. Alle pakketten gaan met PostNL en DHL Express mee. Zodra het pakket bij één van de postbedrijven is aangemeld, kun je jouw pakket volgen. Door middel van de Track & Trace code die je dan op de mail ontvangen hebt.

Betalingsvoorwaarden bij aanschaf Fiat 500 kinderauto

Bij afrekenen zal de betaling van de Fiat 500 kinderauto meteen worden afgerond. Als de betaling voor 15:00 gedaan is zal de kinderauto dezelfde werkdag nog verzonden. Via KinderAccuAuto.nl zijn er verschillende betaal mogelijkheden: IDEAl, Visa, KBC, Bancontact/Mistercash. MasterCard, bunq, Maestro en Sofortbanking.

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Zodat wij je verder kunnen helpen.