Ferrari LaFerrari

Ferrari LaFerrari kinderauto

De stijlvolle Ferrari LaFerrari kinderauto, is een mooi en strak afgewerkte kinderauto, werkt op 12 volt vermogen en hebben 2 x 12 volt motoren. De snelheid is verstelbaar tussen 2 en 6 km per uur. Verder zijn de Ferrari kinderauto’s tot in detail afgewerkt. Met de 2.4 GHz afstandsbediening en de “soft start” functie rijdt uw kind comfortabel en zonder schokje bij het optrekken. De snelheid wordt dus rustig opgebouwd.

Voor 15:00 uur besteld? Dan rijdt de kinderauto de volgende dag bij jouw in huis.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Veiligheid Ferrari LaFerrari kinderauto, hoe zit dat?

De uitvoeringen van Ferrari LaFerrari kinderauto zijn allemaal voorzien van een ingebouwde soft start. Om de veiligheid te garanderen start de auto langzaam op. Daarna wordt de snelheid langzaam op gebouwd. Door de soft start, die in de kinderauto is ingebouwd. Deze functie voorkomt schokken tijdens het rijden. De Ferrari kinderauto heeft 3 verschillende snelheden, 2,4 en 6 kilometer per uur. Daarnaast kan je de snelheid van afstand aanpassen. Met hulp van de bij geleverde afstandbediening. Daarmee kan je ook een noodstop maken. Maar ook zelf de auto besturen. Om voor nog betere veiligheid te zorgen zit in alle varianten van de Ferrari kinderauto een veiligheidsgordel.

Design van de Ferrari LaFerrari kinderauto

Ferrari gaat voor een uniek, stoer en mooi uiterlijk. Door middel van de kleinste details terug te laten komen. Zoals te zien is in de kinderauto's, die identiek zijn aan de grotere versie van de Ferrari auto. Aan alles is gedacht verlichting, kleur, bumper en ga zo maar door. De Ferrari kinderauto's zijn ook allemaal voorzien van een licentie van Ferrari.

Verschillende soorten accu's, wat houdt het precies in?

De varianten van de Ferrari kinderauto zijn allemaal voorzien van één 12 volt accu. Hierdoor ligt de snelheid hoger van de Ferrari kinderauto. Daarnaast is de kracht hoger dan bijvoorbeeld een 6 volt accu. Daardoor kan er zonder problemen worden rond gereden.

Levering en levertijd

KinderAccuAuto.nl heeft een ruime voorraad elektrische kinderauto's in het assortiment. KinderAccuAuto.nl levert in alle landen in Europa. Leveringen in Nederland en België brengen wij geen verzendkosten in rekening. Plaats je voor 15:00 uur jouw bestelling. Dan zal de Ferrari kinderauto de volgende dag bij jou rond rijden. Dit geldt voor alle adressen in Nederland en België. Alle pakketten gaan met PostNL en DHL Express mee. Zodra het pakket bij één van de postbedrijven is aangemeld, kun je jouw pakket volgen. Door middel van de Track & Trace code die je dan inmiddels ontvangen hebt.

Betalingsvoorwaarden bij aanschaf van Ferrari kinderauto

Bij afrekenen zal je de betaling meteen moeten afronden van de kinderauto. Als de betaling voor 15:00 binnen is bij KinderAccuAuto.nl. Zal de kinderauto dezelfde dag nog verzonden. Bij KinderAccuAuto.nl zijn er verschillende betaal mogelijkheden beschikbaar om te gebruiken, zoals: iDEAL, Visa, KBC, Bancontact/Mistercash, MasterCard, bung, Maestro en Sofortbanking

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.