BMW X6 kinderauto

BMW X6 Kinderauto
Al jaren is de BMW X6 kinderauto een van de populairste kinderauto’s, de kinderauto heeft een 12 volt accu en 2 x 12 volt motoren. De snelheid is verstelbaar in 3 standen, 2,4 en 6 km per uur. Verder is de BMW kinderauto gemaakt onder licentie van BMW en tot in detail afgewerkt. Met de 2.4 GHz afstandsbediening, lederen stoel, rubberen banden en de “soft start” functie rijdt uw kind comfortabel en zonder schokje bij het optrekken. De snelheid wordt dus rustig opgebouwd.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Veiligheid BMW X6 kinderauto, hoe zit dat?

De uitvoeringen van de BMW X6 kinderauto zijn allemaal voorzien van een ingebouwde soft start. Om de veiligheid te garanderen start de auto langzaam op. Daarna wordt de snelheid langzaam op gebouwd. Dit gebeurt allemaal door de soft start, die in de kinderauto is ingebouwd. Deze functie voorkomt schokken tijdens het rijden. De BMW X6 kinderauto heeft 3 verschillende snelheden, namelijk 2, 4 en 6 kilometer per uur. Daarnaast kan je de snelheid van afstand aanpassen. Dit kan met hulp van de bij geleverde afstandsbediening. Daarmee kan je ook een noodstop maken. Maar ook zelf de auto besturen. Om voor nog betere veiligheid te zorgen zit in alle varianten van de BMW kinderauto een veiligheidsgordel.

Design van de BMW kinderauto

BMW gaat voor een uniek, stoer en mooi uiterlijk. Dit doen ze door de kleinste details terug te laten komen. Zoals te zien is in de kinderauto's, die identiek zijn aan de grotere versie van de BMW auto. Aan alles is gedacht. Verlichting, kleur, bumper en ga zo maar door. De BMW kinderauto's zijn ook allemaal voorzien van een licentie van BMW.

Verschillende soorten accu's, wat houdt het precies in?

De varianten van de BMW X6 kinderauto zijn allemaal voorzien van één 12 volt accu. Hierdoor ligt de snelheid hoger van de BMW kinderauto. Daarnaast is de kracht hoger dan bijvoorbeeld een 6 volt accu. Over gras en onverharde wegen rijden gaat goed met de krachtige 12 volt accu. Daardoor kan er zonder problemen rond gereden worden.

Levering en levertijd van de BMW X6 kinderauto

KinderAccuAuto.nl heeft een ruime voorraad elektrische kinderauto's in het assortiment. KinderAccuAuto.nl levert in alle landen in Europa. Voor alle leveringen in Nederland en België brengen wij geen verzendkosten in rekening. Plaats je voor 15:00 uur jouw bestelling? Dan zal de BMW X6 kinderauto de volgende dag bij jou rond rijden. Dit geldt voor alle adressen in Nederland en België. Alle pakketten gaan met PostNL en DHL Express mee. Zodra het pakket bij één van de postbedrijven is aangemeld, kun je jouw pakket volgen. Door middel van de Track & Trace code die je dan inmiddels ontvangen hebt.

Betalingsvoorwaarden bij aanschaf van BMW kinderauto

Bij afrekenen zal je meteen de betaling van de BMW X6 kinderauto af moeten ronden. Is de betaling voor 15:00 binnen bij KinderAccuAuto.nl? Dan zal de kinderauto dezelfde dag nog worden verzonden. Bij KinderAccuAuto.nl zijn er verschillende betaalmogelijkheden beschikbaar om te gebruiken, zoals: iDEAL, Visa, KBC, Bancontact/Mistercash, MasterCard, bung, Maestro en Sofortbanking

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.