BMW i8 kinderauto

BMW i8 kinderauto

Op zoek naar een snelle variant van de BMW kinderauto? Die vind je bij Elektrische- kinderauto.nl! De snelle BMW I8 kinderauto is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar (i.v.m. het gebruik van kleine onderdelen) tot ongeveer 6 jaar. De BMW i8 elektrische kinder auto kan door middel van een schakelpook te bedienen voor en achteruitrijden. De kinderauto beschikt over 2 aandrijvingen/motoren en heeft 3 snelheden van ca. 2 tot ca. 6 km. De BMW i8 kinder accu auto beschikt ook over koplampen en knipperende verlichting op de achterzijde. Daarnaast ook uitgerust met een lederen zitting en luxe display in het dashboard welke over de volgende opties beschikt; muziek, voor verlichting, de snelheid voor het rijden met pedaal kan in hoge of lage snelheid worden gezet, een digitale voltmeter en ook een MP3-aansluiting!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Afmetingen en opties BMW i8 kinderauto

De afmetingen van deze BMW i8 kinderauto zijn 127x76x52 cm, het maximale draag gewicht van de kinder accu auto is 30kg. De kinderauto is voor 75% voor gemonteerd. De kinderauto dien jezelf af te monteren. De BMW i8 kinderauto is uitgerust met een 2.4 GHz. Afstandsbediening! Met deze afstandsbediening kunt u de snelheid instellen via de afstandsbediening en de BMW i8 kinderauto heeft een slow start, zodat deze langzaam op gang komt (kinderen voelen dan geen 'schok' bij het weg rijden). Je kunt de elektrische BMW i8 kinder accu auto op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Wanneer je kind groot genoeg is, kan hij/zij zelf gas geven en de BWM i8 kinderauto besturen

Levering en levertijd van de BMW i8 kinderauto

Elektrische-kinderauto.nl heeft een ruime voorraad elektrische kinderauto's in het assortiment. Elektrische-kinderauto levert in alle landen in Europa. Leveringen in Nederland en België brengen wij geen verzendkosten in rekening. Plaats je voor 15:00 uur jouw bestelling. Dan zal de BMW i8 kinderauto de volgende dag bij jou rond rijden. Dit geldt voor alle adressen in Nederland en België. Alle pakketten gaan met PostNL en DHL Express mee. Zodra het pakket bij één van de postbedrijven is aangemeld, kun je jouw pakket volgen. Door middel van de Track & Trace code die je dan inmiddels ontvangen hebt.

Betalingsvoorwaarden bij aanschaf van BMW i8 kinderauto

Bij afrekenen zal je de betaling meteen moeten afronden van de BMW I8 speelgoed auto. Als de betaling voor 15:00 binnen is bij Elektrische-kinderauto.nl. Zal de kinderauto dezelfde dag nog verzonden. Bij Elektrische-kinderauto.nl zijn er verschillende betaal mogelijkheden beschikbaar om te gebruiken, zoals: iDEAL, Visa, KBC, Bancontact/Mistercash, MasterCard, bung, Maestro en Sofortbanking.

Heb je vragen of advies nodig over de BWM I8 kinderauto of over een andere kinder auto? Neem dan gerust contact met ons op.