Audi Q5 kinderauto

Toont alle 3 resultaten

Audi Q5 Kinderauto

De Audi Q5 Kinderauto is een zeer complete auto. Naast normale bediening kan hij ook volledig op afstand bestuurd worden via de 2.4 GHz. afstandsbediening. Wanneer uw kind groot genoeg is kan hij/zij zelf rijden en sturen. Deze Audi Q5 kinderauto wordt aangedreven door 2 sterke motoren. Ook rijdt de auto met gemak over onverharde ondergrond. Zijn topsnelheid ligt op 6 km/u en er kan op 3 snelheden gereden worden. De Audi Q5 kinderauto is uitgerust met rubberen banden, lederen zitting, slow/soft start functie, een MP3 aansluiting, echt te openen deuren en voor- en achterverlichting.

Aanbieding

Audi kinderauto

Audi Q5 Kinderauto Wit

2.48 van 5
240,00 incl. btw

✓  Afstandsbediening ✓ Slow Soft Start Systeem ✓ Een Veiligheidsgordel ✓ Diverse muziek opties ✓ Voor kinderen 1-6 jaar ✓ Licentie auto

Audi kinderauto

Audi Q5 Kinderauto Rood

4.50 van 5
279,00 incl. btw

✓ Digitale Afstandsbediening ✓ Slow Soft Start Systeem ✓ Diverse muziek opties

5.00 van 5
259,00 incl. btw

✓ Een Digitale Afstandsbediening ✓ Slow Soft Start Systeem ✓ Diverse muziek opties


Veiligheid van de Audi Q5 kinderauto, hoe zit dat?

Alle uitvoeringen van de Audi Q5 kinderauto zijn voorzien van een ingebouwde soft start. Om de veiligheid te garanderen start de auto langzaam op. Daarna wordt de snelheid langzaam opgebouwd. Dit door de soft start, die in de kinderauto is ingebouwd. Deze functie voorkomt schokken tijdens het rijden. De kinderauto heeft verschillende snelheden, namelijk 2, 4 en 6 kilometer per uur. Daarnaast kan je de snelheid van afstand aanpassen. Dit kan met hulp van de bij geleverde afstandsbediening. Daarmee kan je ook een noodstop maken. Maar ook zelf de kinderauto besturen. Om voor nog betere veiligheid te zorgen zit in alle varianten van de kinderauto een veiligheidsgordel.

Design van de Audi kinderauto

Audi gaat voor een stoer, sportief en stijlvol uiterlijk. Dit doen ze door middel van de kleinste details terug te laten komen. Zoals te zien is in de kinderauto's, die identiek zijn aan de grotere versie van de auto. Overal is aan gedacht. Verlichting, kleur, bumper en ga zo maar door. De kinderauto's zijn ook allemaal voorzien van een licentie van Audi.

Verschillende soorten accu's, wat houdt het precies in?

De kinderauto's zijn allemaal voorzien van één of twee accu's van 12 volt. Sommige creëren dus een geheel van 24 volt en andere 12 volt. Daardoor ligt de snelheid en kracht hoger dan bij een 6 volt accu. Over gras en onverharde wegen rijden gaat goed met de krachtige 12 volt accu. Daardoor kan er zonder problemen worden rond gereden.

Levering en levertijd

Kinderaccuauto.nl heeft een ruim assortiment aan elektrische kinderauto's. De kinderauto kan door heel Europa geleverd worden. Voor leveringen in Nederland en ook in België brengen wij geen verzendkosten in rekening. Plaats je voor 15:00 uur jouw bestelling, dan ontvang je de volgende dag de elektrische kinderauto in huis. Dit geldt voor alle adressen in Nederland en in België. Verder in Europa zal de levering langer duren. Alle pakketten gaan met PostNL en DHL Express mee. Zodra het pakket bij één van de postbedrijven is aangemeld, kun je jouw pakket volgen. Het pakket kan gevolgd worden met de Track & Trace code die je dan inmiddels ontvangen hebt.

Betalingsvoorwaarden

Bij het afrekenen zal de betaling van de kinderauto meteen voldaan moeten worden. Als de bestelling voor 15:00 is afgerond, zal de kinderauto dezelfde dag nog worden verzonden. Bij Kinderaccuauto.nl zijn er verschillende betaalmogelijkheden: IDEAL, Visa, Maestro, MasterCard maar ook KBC, Bancontact/Mistercash en Sofortbanking.

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Zodat wij je verder kunnen helpen.